Laatste kans: Android Planet geeft een Sony Xperia XZ1 Compact weg!

Redactie
29 november 2017, 11:52
2 min leestijd
Laatste kans: Android Planet geeft een Sony Xperia XZ1 Compact weg!

Met Android Planet en Sony kun je deze maand een Sony Xperia XZ1 Compact winnen. Je hebt nog maar heel even om mee te doen!

Lees verder na de advertentie.

Zo kun je de Sony Xperia XZ1 Compact winnen

Sinds kort is de Sony Xperia XZ1 Compact in Nederland verkrijgbaar. Het toestel biedt de kracht en het gemak van een vlaggenschip, maar dan verpakt in een kleinere behuizing. Bovendien heeft de XZ1 Compact ook nog eens een lagere adviesprijs dan de concurrentie. Sterker nog: bij Android Planet maken we deze gloednieuwe Sony-smartphone extra voordelig. In samenwerking met Sony geven we namelijk een gratis Xperia XZ1 Compact weg!

Meedoen is simpel. Via onderstaande link open je het deelnameformulier. Laat daar je naam, mailadres en het antwoord op de twee meerkeuzevragen achter. Vind je de vragen iets te lastig? De antwoorden ontdek je op onze Sony Xperia XZ1 Compact toestelpagina. Eenmaal ingevuld maak je automatisch kans op een gloednieuwe smartphone.

→ De winactie is inmiddels helaas gesloten!

Meer over de Sony Xperia XZ1 Compact

Dat je met een kleine behuizing ook grote kracht kan bieden, laat Sony’s Xperia XZ1 Compact goed zien. Met zijn 4,6 inch-scherm is het één van de kleinste Android-smartphones van 2017. De hardware is echter nagenoeg identiek aan de beste smartphones van het moment. Zo is er aan de binnenkant een Snapdragon 835-chip met 4GB werkgeheugen en 32GB opslag.

Achterop zit een 19 megapixel-camera. In de camera-app vind je verschillende slimme foefjes die je helpen met het maken van mooie foto’s. Zo detecteert de slimme Motion Eye-sensor bewegingen tijdens het schieten. Vervolgens maakt het toestel automatisch meerdere foto’s, waaronder een paar voor je op de knop drukt. Zo heb je elke beweging goed vastgelegd. Ook kun je met superslowmotion filmen op 960 frames per seconde: zo leg je elk detail van een kekke move vast.

Sony weet met de XZ1 Compact veel features te bieden die op de grotere smartphones ontbreken. Zo loopt het toestel al direct op Android 8.0 (Oreo). Daarmee heb je direct toegang tot de nieuwste Android-functies, zoals een fris uiterlijk voor alle emoji, meer controle over je notificaties en een langere accuduur op stand-by. Heb je liever een wat grotere smartphone van Sony, dan kun je ook voor de Xperia XZ1 of de Xperia XZ Premium kiezen. Die beschikken over nagenoeg dezelfde hardware en software.

Sony Xperia XZ1 Compact winnen

Voorwaarden Xperia XZ1 Compact winactie

Meedoen kan tot en met donderdag 30 november. De winnaar wordt vervolgens willekeurig geselecteerd. Slechts één deelname per persoon is toegestaan. Meld je je met meerdere namen aan of doe je meer onder een pseudoniem, dan merken we dat écht wel en wordt je gediskwalificeerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu