Sony Xperia XZs nu te bestellen voor 649 euro met gratis luidspreker

Eén van Sony’s nieuwe smartphones is nu al naar Nederland gekomen. Bij het bestellen van de Sony Xperia XZs krijg je bovendien een gratis luidspreker cadeau.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sony Xperia XZs bestellen

Xperia XZs bestellenDe Sony Xperia XZs is nu in Nederland te reserveren voor een adviesprijs van 649 euro. Het toestel is het kleinere broertje van de Xperia XZ Premium, en biedt iets mindere specificaties voor een iets lagere prijs. Naast de twee high-end telefoons kondigde Sony ook nog de Xperia XA1 en Xperia XA1 Ultra aan tijdens het Mobile World Congress van dit jaar.

De Sony Xperia XZs is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels, waaronder Belsimpel en Mobiel.nl. De levertijd van het toestel verschilt tussen de winkels: je zult dus nog even op je bestelling moeten wachten. In het overzicht hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de smartphone.

Sony Xperia XZs
Welke Sony Xperia XZs wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia XZs aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Bij deze pre-order krijg je bovendien de SRS-XB30 cadeau. Deze draadloze luidspreker is vooral geschikt voor basliefhebbers, want met de Extra Bass-knop kun je de lage frequenties flink opvoeren. Daarnaast is de luidspreker lekker compact, waterdicht en gaat de accu behoorlijk lang mee. Let wel op: je moet je bestelling vóór 3 april 2017 geplaatst hebben om in aanmerking te komen voor de actie.

Meer over de Sony Xperia XZs

De Xperia XZs heeft iets mindere specificaties dan zijn duurdere broer, maar kan nog altijd prima meekomen als vlaggenschip. Onder de motorkap loopt een Snapdragon 820-processor met 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Aan de achterkant zit een 19 megapixel-camera, terwijl je selfies kunt maken met de 13 megapixel-camera aan de voorkant.

De camera aan de achterkant kan net zoals zijn grote broer slowmotion-video in 960 fps filmen. Het 5,2 inch-scherm heeft een full-hd-resolutie, wat op die grootte nog altijd voor een prima pixeldichtheid zorgt. Bovendien heeft het toestel een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Lees het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.