De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Xperia Z Android 4.2.2 Jelly Bean-update rolt uit

Redactie
25 juni 2013, 8:21
1 min leestijd
Sony Xperia Z Android 4.2.2 Jelly Bean-update rolt uit
Sony Xperia Z Android 4.2.2 Jelly Bean-update rolt uit

De Sony Xperia Z Android 4.2.2 update wordt langzaam naar de toestellen uitgerold. De update moet via Sony’s PC Companion software worden geïnstalleerd en heeft het label 10.3.A.0.423 meegekregen, hetzelfde label als de update voor de Xperia ZL die enkele dagen eerder begon.

Hoewel de Sony Xperia Z Android 4.2.2 Jelly Bean-update alleen voor een reeks specifieke Xperia Z-toestellen beschikbaar is, kan de update al wel op enkele Zwitserse en Nederlandse toestellen worden geïnstalleerd. Eerder ging het gerucht dat de nieuwe Sony Xperia Z met een Snapdragon 800 geleverd gaat worden.

Een changelog voor de update naar Android 4.2.2 onthult dat Sony enkele nieuwe versies van zijn media-apps, een nieuwe functionaliteit-widget en ondersteuning voor micro-sd-kaarten tot 64GB toevoegt. Het meest interessante aan de update is de nieuwe aanpasbare navigatiebalk met snelle instellingen (quick settings). Dit duidt mogelijk om het aanpassen van de snelle instellingen die met Android 4.2 (Jelly Bean) zijn geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia Z Android 4.2.2 Jelly Bean voor simlockvrije toestellen

Omdat de update enkel via de pc-software geïnstalleerd kan worden, kunnen gebruikers deze specifieke Sony Xperia Z Android 4.2.2 update niet over-the-air op hun toestel ontvangen. Het is waarschijnlijk dat Sony de Android 4.2.2 update voor alle geünlockte en simlockvrije Xperia Z-toestellen eveneens de komende week uitrolt.

Het gerucht gaat ook dat de Xperia Z stock Android krijgt.

Via: XperiaBlog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu