Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Sony Xperia Z Android 4.4 update komt eind februari’

Redactie
7 februari 2014, 20:52
1 min leestijd
‘Sony Xperia Z Android 4.4 update komt eind februari’
Sony Xperia Z Android 4.4 update

De Sony Xperia Z Android 4.4 update komt eind maart. Dat meldt een Poolse telecomprovider, die een updateschema voor enkele toestellen heeft gepubliceerd. Hier staat onder andere dat de LG G2 eind maart naar Android 4.4 wordt geüpdatet. De Xperia Z krijgt eind februari of begin maart KitKat. Als dit updateschema klopt, zou Sony de wereldwijde Sony Xperia Z Android 4.4 update ook rond diezelfde periode moeten verspreiden.

De verwachting is dat onder andere de nieuwere Xperia ZR, Xperia Z Ultra en de Xperia Z1 ook naar Android 4.4 worden geüpdatet – hoogstwaarschijnlijk de komende maanden.

Lees verder na de advertentie.

Over de Xperia Z

xperia z


De Sony Xperia Z is het nieuwe topmodel van Sony met een 5 inch full-hd-scherm met een resolutie van 1080 —1920 pixels, een snelle quadcore-processor van Qualcomm en een knallende 13,1-megapixel-camera. Er is 2GB aan werkgeheugen en 16GB opslagruimte aanwezig. Ook is de Xperia Z met zijn 139x71x7,9 millimeter vrij fors.

De telefoon is tevens water- en stofbestendig en kan tot dertig minuten onder water worden gehouden. De Xperia Z is Sony’s eerste smartphone die de nieuwe koers van Sony uitstippelde, zowel op basis van software, hardware als design.

Sony Xperia Z kopen:

Lees meer over de Xperia Z

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu