‘Sony Xperia Z Android 4.4 update komt eind februari’

Sony Xperia Z Android 4.4 updateDe Sony Xperia Z Android 4.4 update komt eind maart. Dat meldt een Poolse telecomprovider, die een updateschema voor enkele toestellen heeft gepubliceerd. Hier staat onder andere dat de LG G2 eind maart naar Android 4.4 wordt geüpdatet. De Xperia Z krijgt eind februari of begin maart KitKat. Als dit updateschema klopt, zou Sony de wereldwijde Sony Xperia Z Android 4.4 update ook rond diezelfde periode moeten verspreiden.

De verwachting is dat onder andere de nieuwere Xperia ZR, Xperia Z Ultra en de Xperia Z1 ook naar Android 4.4 worden geüpdatet – hoogstwaarschijnlijk de komende maanden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over de Xperia Z

xperia z
De Sony Xperia Z is het nieuwe topmodel van Sony met een 5 inch full-hd-scherm met een resolutie van 1080 —1920 pixels, een snelle quadcore-processor van Qualcomm en een knallende 13,1-megapixel-camera. Er is 2GB aan werkgeheugen en 16GB opslagruimte aanwezig. Ook is de Xperia Z met zijn 139x71x7,9 millimeter vrij fors.

De telefoon is tevens water- en stofbestendig en kan tot dertig minuten onder water worden gehouden. De Xperia Z is Sony’s eerste smartphone die de nieuwe koers van Sony uitstippelde, zowel op basis van software, hardware als design.

Sony Xperia Z kopen:

Lees meer over de Xperia Z

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.