Sony Xperia Z Ultra vanaf vandaag in Nederland te koop voor 699 euro

Redactie
16 oktober 2013, 13:20
1 min leestijd
Sony Xperia Z Ultra vanaf vandaag in Nederland te koop voor 699 euro

sony xperia z ultra kopenDe Xperia Z Ultra is vanaf vandaag in Nederland te koop voor een adviesprijs van 699 euro. Het toestel heeft een 6,4 inch-scherm van 1920 —1080 pixels en huisvest de snelle Qualcomm Snapdragon 800, een quadcore-processor die in dit geval geklokt is op 2.2GHz. In onze Xperia Z Ultra review vonden we het moeilijk om de smartphone niet als een tablet te zien, maar prezen we de phablet vanwege zijn stijlvolle en elegante design.

De Xperia Z Ultra is daarnaast slechts 6,5 millimeter dik en net als de Xperia Z tegen water en stof bestendig. De smartphone huisvest verder 2GB aan intern geheugen, 16GB aan interne opslagcapaciteit, een 8-megapixel-camera, een 2-megapixel-frontcamera en een accu met een capaciteit van 3000 mAh. Het toestel maakt gebruik van Android 4.2 (Jelly Bean). Het waterbestendige toestel kan eveneens tot 1.5 meter diep en 30 minuten lang onder water.

6.4-Sony-Xperia-Z-Ultra-unveiled“De Xperia Z Ultra is de spannendste revolutie op het gebied van smartphone entertainmenttoestellen met een groot scherm en zowel het dunste als het grootste full-hd-smartphone-display ter wereld dat geen enkel ander toestel kan evenaren,” aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Sony Mobile Nederland. “We hebben het allerbeste van de Sony technologie en het design naar een groot aantal premium smartphones en tablets gebracht, maar nu brengen we ditzelfde premium aanbod naar het smartphonesegment met een groot scherm, waarmee we de lat binnen de industrie een stuk hoger leggen.”

Xperia Z Ultra kopen in Nederland

De smartphone is per direct in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro.

Lees de gehele Xperia Z Ultra review voor alle informatie en het uiteindelijke oordeel over de phablet.

Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra
Welke Sony Xperia Z Ultra wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z Ultra aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's