Sony Xperia Z1 Compact bestellen kan nu (gratis) bij T-Mobile

Xperia Z1 Compact bestellenDe Sony Xperia Z1 Compact bestellen is nu mogelijk bij T-Mobile. Bij een 2-jarig abonnement ontvang je de Xperia Z1 Compact gratis. Voor 44 euro per maand krijg je dan 300 belminuten, 2GB aan data en onbeperkt sms’en. Ben je door je databundel heen, dan kun je alsnog gebruikmaken van internet en bijvoorbeeld WhatsApp met een basissnelheid van 64Kbp/s.

De Sony Xperia Z1 Compact bestellen kan ook in combinatie met een 1-jarig T-Mobile abonnement. Je betaalt dan 44 euro voor dezelfde bundel, maar je moet wel 369,95 euro bijbetalen voor het toestel. Voor beide abonnementen gelden eenmalige aansluitkosten van 30 euro. Als je nu bestelt ontvang je wel een gratis headset bij je telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Xperia Z1 Compact nader bekeken

De Xperia Z1 Compact is het kleine broertje van de Xperia Z1. Het toestel wijkt qua design nauwelijks af, maar is wel compacter en lichter. Daarnaast heeft de Compact een iets kleiner scherm dat 4,3 inch meet en over een 720p-resolutie beschikt. De accucapaciteit bedraagt 2300 mAh.

Aan boord vinden we verder een snelle 2,2GHz-quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen dan kan worden uitgebreid met een micro-sd-kaartje. Ook beschikt de Xperia Z1 Compact over een fijne 20,7-megapixel-camera met een fysieke cameraknop. Daarmee kunnen scherpe plaatjes worden geschoten met een mooi scherptediepte-effect.

Sony Xperia Z1 Compact review en kopen

Lees ook onze uitgebreide Sony Xperia Z1 Compact review en bekijk onze Sony Xperia Z1 Compact kopen-pagina, met de laatste prijzen en beste aanbiedingen.

[ad-block id=34 style=narrow]

Het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.