Sony Xperia Z1 wallpapers: download ze allemaal

Redactie
12 september 2013, 14:02
1 min leestijd
Sony Xperia Z1 wallpapers: download ze allemaal
sony xperia z1

De Sony Xperia Z1 wallpapers zijn al voor iedereen te downloaden. Een gebruiker van het technologieforum XDA Developers heeft alle wallpapers van de gloednieuwe smartphone gehaald en voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Eerder werd ook al de camera-app van de Xperia Z1 gehaald en publiekelijk online gezet. Het zijn in totaal zo’n 27 wallpapers die variëren in kleur en design, maar altijd het kenmerkende Sony-uiterlijk behouden.

Lees verder na de advertentie.

De Sony Xperia Z1 wallpapers zijn hier te downloaden. Eenmaal gedownload kun je de leukste uitkiezen en deze op je Android-toestel zetten. Vervolgens kies je in de galerij-app de wallpaper uit en activeer je deze via het menu.

Xperia Z1 specificaties

De Xperia Z1 is net als de Sony Xperia ZR stof- en waterdicht, en huist een fijn 5,2 inch-tft-scherm van 1080 —1920 pixels. Dit scherm wordt aangedreven door een fikse accu van 3000 mAh en een quadcore-processor die op maar liefst 2.2GHz draait. Sony`s toptoestel bevat namelijk de Snapdragon 800-chip, een rappe chip die ook nog eens vrij zuinig werkt.

De 21-megapixel-camera is een ander stokpaardje waar Sony het toestel mee probeert te verkopen. Deze zou volgens Sony namelijk de beste camera in een smartphone tot dusver zijn. Om de plaatjesschieter zo goed mogelijk te kunnen gebruiken heeft Sony een flink aantal unieke camera-apps toegevoegd aan de Xperia Z1, zoals AR Effect, Info-Eye en Timeshift Burst.

Via: XDA Developers

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu