Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact nu verkrijgbaar, check de beste deals

sony-smartphonesSinds deze week kun je de Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact kopen in Nederland. De nieuwe toestellen van Sony hebben een adviesprijs van respectievelijk 649 en 499 euro, maar zijn bij diverse webshops voor een iets lager bedrag los verkrijgbaar. In combinatie met een abonnement haal je de smartphones gratis in huis.

Het vlaggenschip namen we gisteren al uitgebreid onder de loep in onze Xperia Z3 review en de recensie van de Compact volgt spoedig. In dit artikel lichten we de beste aanbiedingen voor de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact uit, zodat je de toestellen het goedkoopst in huis haalt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sony Xperia Z3 kopen

Xperia Z3 kopenDe Sony Xperia Z3 heeft dezelfde Snapdragon 801-chip als zijn voorganger, maar de quadcore-processor heeft wel een hogere kloksnelheid van 2,5GHz. Verder heeft het nieuwe vlaggenschip van Sony 3GB aan werkgeheugen en dezelfde 20,7-megapixel-camera die te vinden is in zijn voorgangers. Deze heeft echter wel een nieuwe lens met een grotere beeldhoek. De opslagruimte bedraagt 16GB en is met een geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 128GB. De grootste verschillen met de Z2 zijn de slankere afmetingen (146.5 x 72 x 7.3 millimeter) en het lagere gewicht van 152 gram. Ook werkt de Z3 met een nano-simkaart in plaats van een micro-simkaart.

Hieronder vind je de beste Sony Xperia Z3 aanbiedingen op een rijtje. Tele2 biedt momenteel het scherpste abonnement aan in combinatie met de Z3.

Sony Xperia Z3 Compact kopen

Sony Xperia Z3 Compact kopenDe Sony Xperia Z3 Compact is het kleine broertje van de Xperia Z3 en beschikt over een 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder komen de specificaties overeen met die van de Z3, op het werkgeheugen na (2GB in plaats van 3GB). Dat betekent dat de Compact beschikt over twee uitstekende camera’s met 20,7 en 2,2 megapixels (frontcamera) en 16GB aan uitbreidbare opslagruimte. Ook aan boord is een vlotte 2,5GHz-quadcore-processor die wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. De accu heeft een capaciteit van 2600 mAh en staat daarmee garant voor zo’n  anderhalve dag gemiddeld gebruik.

Wil je de Sony Xperia Z3 Compact kopen, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.