De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact nu verkrijgbaar, check de beste deals

Gijs Ettes
30 september 2014, 13:36
2 min leestijd
Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact nu verkrijgbaar, check de beste deals
sony-smartphones

Sinds deze week kun je de Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact kopen in Nederland. De nieuwe toestellen van Sony hebben een adviesprijs van respectievelijk 649 en 499 euro, maar zijn bij diverse webshops voor een iets lager bedrag los verkrijgbaar. In combinatie met een abonnement haal je de smartphones gratis in huis.

Het vlaggenschip namen we gisteren al uitgebreid onder de loep in onze Xperia Z3 review en de recensie van de Compact volgt spoedig. In dit artikel lichten we de beste aanbiedingen voor de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact uit, zodat je de toestellen het goedkoopst in huis haalt.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia Z3 kopen

Xperia Z3 kopen

De Sony Xperia Z3 heeft dezelfde Snapdragon 801-chip als zijn voorganger, maar de quadcore-processor heeft wel een hogere kloksnelheid van 2,5GHz. Verder heeft het nieuwe vlaggenschip van Sony 3GB aan werkgeheugen en dezelfde 20,7-megapixel-camera die te vinden is in zijn voorgangers. Deze heeft echter wel een nieuwe lens met een grotere beeldhoek. De opslagruimte bedraagt 16GB en is met een geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 128GB. De grootste verschillen met de Z2 zijn de slankere afmetingen (146.5 x 72 x 7.3 millimeter) en het lagere gewicht van 152 gram. Ook werkt de Z3 met een nano-simkaart in plaats van een micro-simkaart.

Hieronder vind je de beste Sony Xperia Z3 aanbiedingen op een rijtje. Tele2 biedt momenteel het scherpste abonnement aan in combinatie met de Z3.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Sony Xperia Z3 Compact kopen

Sony Xperia Z3 Compact kopen

De Sony Xperia Z3 Compact is het kleine broertje van de Xperia Z3 en beschikt over een 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder komen de specificaties overeen met die van de Z3, op het werkgeheugen na (2GB in plaats van 3GB). Dat betekent dat de Compact beschikt over twee uitstekende camera’s met 20,7 en 2,2 megapixels (frontcamera) en 16GB aan uitbreidbare opslagruimte. Ook aan boord is een vlotte 2,5GHz-quadcore-processor die wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. De accu heeft een capaciteit van 2600 mAh en staat daarmee garant voor zo’n  anderhalve dag gemiddeld gebruik.

Wil je de Sony Xperia Z3 Compact kopen, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 Compact prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu