‘Foto’s tonen grote en kleine versie Sony Xperia Z3’

Gijs Ettes
1 juli 2014, 8:52
1 min leestijd
‘Foto’s tonen grote en kleine versie Sony Xperia Z3’
Xperia Z3 foto's

Hoewel de Sony Xperia Z2 nog niet zo lang beschikbaar is, zijn er al foto’s uitgelekt die zijn vermeende opvolger én de compacte variant ervan tonen. Op de kiekjes, die in handen zijn gekomen van de Chinese tech-site Digi-wo, zijn de voorkanten van de Xperia Z3 en zijn kleine variant (de Xperia Z3 Compact?) te zien. Erg veel wijken ze niet af van hun voorgangers, met een groot display, dunne schermranden en een camera aan de voorzijde.

Wel opvallend zijn de duidelijk zichtbare speakers boven en onder het scherm. Bij het huidige vlaggenschip van Sony zijn deze dermate goed weggewerkt dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn. Mogelijk is dat bij de Xperia Z3 en zijn kleine broertje wel het geval, al is de echtheid van de foto’s lastig te verifiëren.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Sony Xperia Z2

Met de Xperia Z2 bracht Sony eind april zijn beste smartphone tot nu toe uit. Het toestel is net zo stof- en waterdicht als de Xperia Z1, maar beschikt over snellere hardware en een aanzienlijk beter scherm. Het ips-paneel is dankzij de goede kijkhoeken en prima kleurreproductie een flinke stap vooruit ten opzichte van het tft-scherm van de Z1. In onze Sony Xperia Z2 review scoorde het toestel dan ook een zeer verdienstelijke 9.

Check de beste aanbiedingen

De adviesprijs van de Sony Xperia Z2 bedraagt los 649 euro, maar in combinatie met een abonnement is hij in veel gevallen al gratis te verkrijgen. Bovendien heeft KPN een exclusieve aanbieding waarbij het het toestel en het nieuwe Michael Jackson album XSCAPE gratis krijgt (Meer informatie).

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z2 prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Het laatste nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Compact

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu