Sony Xperia Z3 specs gelekt: 5,2 inch full-hd, 20 megapixels en slanker design

Redactie
2 september 2014, 10:19
1 min leestijd
Sony Xperia Z3 specs gelekt: 5,2 inch full-hd, 20 megapixels en slanker design

Xperia Z3 specsEr zijn weer enkele details van de Sony Xperia Z3 gelekt, de opvolger van de Xperia Z2. Het toestel krijgt naar verluidt een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie, waarbij er een schermhelderheid van 600 nits beschikbaar is. Dat betekent dat het scherm ook in de buitenlucht zeer goed te bekijken is.

Verder is er een Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte aanwezig. Laatstgenoemde kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, waardoor je een microSD-kaart en de bestanden daarop van een vorige telefoon kunt meenemen naar de Xperia Z3.

Xperia Z3 specs

Ook zou de Xperia Z3 van een 20 megapixel-camera worden voorzien die in 4k-kwaliteit video’s kan schieten. Verder is het toestel waarschijnlijk stof- en waterbestendig en is er een 3100 mAh-accu aanwezig waarmee je het einde van de dag zeker kunt halen – mede door het gebruik van een full-hd-scherm in plaats van een QHD-scherm.

Daarnaast wordt het toestel volgens de geruchten slanker. In plaats van 146.8 x 73.3 x 8.2 mm van de Xperia Z2 zou de Xperia Z3 de afmetingen 146.5 x 72.4 x 7.5mm krijgen.

Sony Xperia Z2 aanbiedingen

Ben je nu al toe aan een nieuwe smartphone, dan kun je de Xperia Z2 kopen. Het huidige vlaggenschip wordt los steeds goedkoper verkrijgbaar en is in combinatie met veel tweejarige abonnementen gratis.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2
9,0
Welke Sony Xperia Z2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste Xperia Z3-nieuws

(via)

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Sony
Device: Sony Xperia Z3

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's