Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sony Xperia Z4 Tablet verschijnt eind juni voor 779 euro

Gijs Ettes
16 juni 2015, 16:48
1 min leestijd
Sony Xperia Z4 Tablet verschijnt eind juni voor 779 euro

De Xperia Z4 Tablet van Sony ligt uiterlijk op 30 juni in de winkels, zo heeft een woordvoerder van Sony laten weten aan Android Planet. De tablet wordt bovendien een paar tientjes duurder en kost, inclusief keyboarddock, 779 euro.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia Z4 Tablet release eind deze maand

Dat is meer dan het prijskaartje van 749 euro waarmee de Xperia Z4 Tablet werd aangekondigd. Bovendien ligt de prijs van de tablet hoger dan die van de Xperia Z3 Tablet Compact en Xperia Z2 Tablet, die bij verschijning respectievelijk 400 en 500 euro kostten. Het prijsverschil is te verklaren door het keyboarddock dat wordt meegeleverd en de tablet omtovert tot een compacte Android-laptop, inclusief  printer- en projectoruitvoer. Ook is er standaard ondersteuning voor lte categorie 6 aanwezig.

sony xperia z4 tablet release

Daarnaast beschikt de Xperia Z4 Tablet over betere specs, waaronder een 10,1 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. De tablet is net als zijn voorgangers stof- en waterbestendig, maar heeft een behuizing van slechts 6,1 millimeter dik.  Onder de motorkap vinden we een 64-bit Snapdragon 810-chip met een octacore-processor (64-bit) en een 6000 mAh-accu. Sony mag dan gestopt zijn met de Vaio-reeks, met de Z4 Tablet lanceert het bedrijf een toestel dat ook voor de zakelijke markt interessant is.

Foto`s schiet de Xperia Z4 Tablet met een 8 megapixel-camera aan de achterzijde. Voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies heb je een 5,1 megapixel-camera tot je beschikking. Standaard draait het apparaat op Android 5.0 (Lollipop).

Het laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z4 Tablet
Sony Xperia Z4 Tablet

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu