De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Sony Xperia Z5 testpanel: dit zijn de 5 winnaars

Gijs Ettes
20 december 2015, 14:00
2 min leestijd
Sony Xperia Z5 testpanel: dit zijn de 5 winnaars

De afgelopen twee weken zochten Android Planet en Sony 5 lezers die de Xperia Z5, het nieuwste vlaggenschip van Sony, grondig willen testen. De deelnemers aan het testpanel zijn nu bekend.

Winnaars  Sony Xperia Z5 testpanel

Als trouwe lezer van Android Planet kon  je je tot 18 december 2015  aanmelden voor het Sony Xperia Z5 testpanel. De afgelopen weken hebben we een groot aantal inzendingen ontvangen en uiteindelijk hebben we daaruit de volgende vijf winnaars geselecteerd:

  • Joost Berk
  • André Ribourdouille
  • Marlies Galgenbeld
  • Ernst Walinga
  • Marijke Peer

Joost, André, Marlies, Ernst en Marijke mogen twee weken lang de Xperia Z5 en de camera van het toestel testen. Het is de bedoeling dat er tijdens de feestdagen flink op los gefotografeerd en gefilmd wordt, om zo een goed beeld te vormen van de mogelijkheden van de  camerasmartphone. Maar uiteraard moeten ook andere onderdelen van het toestel, zoals het scherm, de hardware en software stevig aan de tand worden gevoeld. Na de test mogen alle deelnemers het toestel houden.

De Sony Xperia Z5 is de opvolger van de Xperia Z3 en op diverse fronten verbeterd. Zo heeft de 20,7 megapixel-camera van eerdere modellen plaatsgemaakt voor een vernieuwde 23 megapixel-camera met een f/2.0 24 millimeter breedbeeldlens, die simpel is te bedienen met de cameraknop aan de zijkant van het toestel. Ook kun je ermee filmen in 4K en zijn er diverse toffe functies om foto`s op te leuken.

sony xperia z5 testpanel

De Xperia Z5 is daarnaast voorzien van een handige vingerafdrukscanner, die is geïmplementeerd in de powerknop aan de zijkant. Hiermee kun je het toestel beveiligen en ontgrendelen. Het scherm van de Xperia Z5 meet 5,2 inch en heeft een full-hd-resolutie. Dankzij de krachtige Snapdragon 810-chipset en 3GB RAM draait hij probleemloos de laatste apps en games, en de 2900 mAh-accu in combinatie met STAMINA-modus staat garant voor een accuduur tot wel twee dagen. Natuurlijk is ook dit Sony-toestel weer bestand tegen stof en water. Meer weten? Check onze Sony Xperia Z5 review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z5
Sony Xperia Z5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu