Placeholder
Redactie

Honeycomb is de eerste Android-versie die geoptimaliseerd is voor tablets. Toch werken bedrijven hard aan eigen schillen. Zo laat softwarefabrikant SBP haar nieuwe Tablet UI engine zien. Gebruikers hebben de keuze uit vier verschillende stijlen. Alle stijlen zijn te zien in een demostratievideo. De eerste stijl heeft veel weg van Honeycomb, maar oogt nog net iets dynamischer. Vooral de derde stijl ziet er overzichtelijk uit: links applicaties, in het midden de widgets en rechts een lijst met actieve applicaties.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


SPB vertelde helaas niet welke klanten geïnteresseerd zijn in deze nieuwe schil. Toch is het mogelijk dat de eerste Android-tablets met de schil van SPB nog dit jaar opde markt verschijnen. Als de gebruikersinterface in de praktijk net zo goed werkt als in de onderstaande video, dan hoor je ons niet klagen!

Bron: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.