Specificaties HTC Bee, Lexikon en Spark gelekt door Chinese website

Redactie
14 augustus 2010, 16:23
1 min leestijd
Specificaties HTC Bee, Lexikon en Spark gelekt door Chinese website
htc toestellen

Een Chinese website heeft specificaties laten lekken van meerdere HTC-toestellen. Het zou gaan om drie toestellen met de namen HTC Bee, Lexikon en Spark waarbij er twee draaien op het Android-platform.

De HTC Bee is volgens de Chinezen een toestel met Android 2.2, een 3,2 inch scherm, een 5 megapixel camera met flitsern en een 528 MHz-processor. Dit toestel heeft ook de HTC Sense-interface.

De HTC Lexikon daarentegen is een toestel met Android 2.2, een 800 MHz processor, 3,8 inch WVGA-scherm, QWERTY-toetsenbord, 512 MB RAM en 5 megapixel camera.

Lees verder na de advertentie.

En dan is er ook nog de HTC Spark, die voor ons wat minder interessant is omdat ‘ie op Windows Phone 7 draait. Dit toestel heeft een 1 GHz-processor, 512 MB RAM, 512 MB ROM, 2,7 inch WVGA-scherm en een 5 megapixel camera. Helaas zijn er geen foto’s en is er ook wat twijfel over de juistheid van de informatie. Bij Windows Phone 7 moeten er drie knoppen aan de voorkant van het toestel zitten (Back, Home en Search) terwijl de HTC Spark er maar twee heeft (Back en Home). Maar misschien heeft de Send-knop ene dubbelfunctie of bevindt deze zich aan de zijkant van het toestel. Hopelijk weten we over een maand meer, als HTC een persbijeenkomst in Londen houdt.

htc-bee-lexikon

Via: Boy Genius Report

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's