Specificaties van 10″ Dell Streak Plus Android-tablet gelekt
Wouter Nijsen

Dell logo_AndroidBegin dit jaar lekte er een roadmap van Dell uit met onder meer een nieuwe Android-tablet met de codenaam Dell Gallo. Er was op dat moment niet meer dan een klein plaatje beschikbaar, ook naar de specificaties was het gissen. Daar is verandering in gekomen nu er een nieuwe afbeelding is uitgelekt waarop meer details oer dit Android-tablet te lezen zijn. De Dell Gallo blijkt de Dell streak Plus als naam te hebben en is het 10″ Android-tablet waar al langer geruchten de ronde over doen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Dell Streak Plus heeft een 10″ 1280×800 touchscreen en draait op Honeycomb. Voor de rekenkracht is een nieuw type Tegra T25 processor verantwoordelijk. De interface is aangepast door Dell en is de zogenaamde “Dell stage 1.5 user interface” Opmerkelijk is dat het tablet alleen geschikt is voor data en niet voor spraak, maar wel twee microfoons aan boord heeft. Waarschijnlijk een normale en noice-canceling microfoon die gebruikt worden voor video-chat via Wifi. De Dell Streak Plus komt in juni van dit jaar op markt echter een verkoopprijs is nog onbekend.

Dell Streak Pro_Android_tablet

Via: Androidcentral

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.