Specificaties van Google netbook bekendgemaakt?

google netbookGadgetwebsites hebben het de afgelopen dagen maar over één ding: de Apple Tablet, die wel eens iSlate zou kunnen gaan heten. Gelukkig valt er in het Google-kamp ook genoeg te beleven, want er zijn geruchten dat Google van plan is om een eigen netbook uit te brengen. Na de pasgeleden aangekondigde Google Phone lijkt die stap niet eens zo vreemd meer. Het zou gaan om een Chrome OS netbook, die in 2010 op de markt komt en indrukwekkende specificaties heeft. Er zit een Nvidia Tegra-chip met ARM CPU in, een 10,1 inch HD-ready scherm en 64GB SSD-geheugen. Verder 2GB RAM, Wi-Fi, Bluetooth, een Ethernet-poort, USB-poorten, een webcam, 3,5mm headset-aansluiting en een multicard-reader.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Al dit moois komt volgens de geruchten voor $300 op de markt. Net als de Nexus One gaat Google de netbook rechtstreeks aan het publiek verkopen, ook al zullen er daarnaast deals met mobiele operators worden gesloten voor een gesubsidieerde versie. Je moet er dan wel een data-abonnement bij afsluiten.

Via: IB Times

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.