Speck lanceert nieuwe cases voor de Galaxy Tab en Galaxy S

speck-schotsSpeck verkoopt sinds deze week nieuwe hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab en Samsung Galaxy S. Vooral de ‘Tartan Plaid White’-case met op de achterkant een geruite stof, die ook wordt gebruikt om een Schotse kilt van te maken, is prachtig om te zien. Bij de cases van Speck is de voorkant van de Galaxy Tab onbeschermd. Toch zal er bij een valpartij niets gebeuren met de tabletcomputer, omdat de rand van de case iets uitsteekt. Als de Galaxy Tab valt, dan raakt het beeldscherm dus niet de grond.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


speck-lavendelDe nieuwe case voor de Galaxy S (zie foto links) bevat ook een leuk stukje stof en richt zich vooral op vrouwen. Op dit moment is alleen paars beschikbaar, maar volgens Speck verschijnen er binnenkort cases in andere kleuren.

Hoewel de cases van Speck er origineel uitzien, hangt er wel een prijskaartje aan. De cases voor de Galaxy Tab kosten 45 dollar, terwijl een case voor de Galaxy S voor 30 dollar over de toonbank gaat. Exclusief verzendkosten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Speck.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.