Speel vanavond op je Android-toestel mee met BNN’s Flashback
Redactie

flashback website
Flashback is een televisieprogramma van BNN waarin de deelnemers opdrachten moeten uitvoeren. Ze krijgen vragen over dingen die ze hebben gezien. Het leuke daarbij is dat je als tv-kijker ook kunt meedoen door het beantwoorden van vragen. Vanavond kan dat ook op je Android-toestel, want het Hilversumse mediabedrijf Angry Bytes heeft een webtoepassing gemaakt waarmee je de vragen live kan beantwoorden. Via Facebook, Twitter en Hyves kun je de scores van vrienden bijhouden.

Je kan het programma alleen meespelen als je bij aanvang van het televisieprogramma Flashback naar live.bnn.nl gaat op je Android-toestel. iPad en iPhone werken overigens ook. Angry Bytes heeft al een test uitgevoerd met gebruikers en meldt dat mensen erg enthousiast erop reageren. 95% van de testpersonen gaf aan, dat ze volgende keer weer zal meedoen. Angry Bytes heeft de techniek achter de webtoepassing al anderhalf jaar in ontwikkeling. De bedoeling is dat het bedrijf meer programma’s voorziet van een zogenaamde ‘tweedeschermapplicatie’. De website is grotendeels gebaseerd op HTML5. Als je de telefoon in liggende houding vast hebt, zie je een symbool dat zegt dat je het scherm moet kantelen. Na BNN’s Flashback gaat Angry Bytes de komende maanden bezig met interactieve toepassingen voor een detective van de KRO, VPRO`s Zomergasten, Nieuwsuur van de NTR/NOS en de Lange Nacht van de Korte Film van de NTR.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Na BNN`s Flashback zal Angry Bytes in de komende maanden onder andere nog interactieve toepassingen maken voor een

Link: Flashback live meespelen om 20:30 uur

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.