De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Spil Games en Google presenteren een HTML5 “Game Jam”

Redactie
14 september 2010, 7:34
1 min leestijd
Spil Games en Google presenteren een HTML5 “Game Jam”
Spil Games

Spil Games en Google kondigden gisteren aan dat zij een HTML5 Game Jam houden op 9 en 10 oktober. Spil Games en Google zoeken 80 developers die in 32 uur tijd, op een soort LAN-party, samen aan het werk gaan om nieuwe games te ontwikkelen. De HTML5 Game Jam begint zaterdag om 10:00 uur in de ochtend en duurt tot zondag 18:00 in de avond. Het evenement wordt gehouden op het hoofdkantoor van Spil Games in Hilversum.

Lees verder na de advertentie.

Spil Games

Spil Games beheert 41 online game websites die in 19 verschillende talen te bekijken zijn. Het bedrijf ontwikkelde meer dan 4.000 games. Spil Games staat in de top 60 van de meest bezochte websites ter wereld, volgens comScore Media Metrix. De websites hebben elke maand meer dan 130 miljoen unieke bezoekers. Enkele websites zijn:

  • www.gamesgames.com
  • www.agame.com
  • www.girlsgogames.com

Kick-off Game Jam
Op de kick-off zullen instructies worden gegeven en ideeën worden verzameld voor nieuwe games. Daarna mogen de ontwikkelaars de HTML5 codes gaan schrijven. Op het evenement zullen chill-out areas zijn, waar je even tot rust kan komen. Hier kan je lekker rustig eten en natuurlijk gamen. Daarnaast heeft Spil Games nog een aantal verassingen op het event.

Peter Driessen, CEO of Spil Games: “De Game Jam is de laatste ontwikkeling in onze HTML5 strategie. We kijken ernaar uit om met Google samen te werken. Dit weekend past goed in onze strategie om de wereld aan het spelen te krijgen. We kunnen niet wachten tot we zien wat eruit komt.”

Developers die geïnteresseerd zijn kunnen zich hier opgeven.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu