SpinAwards stelt extra wildcards beschikbaar voor mobiele ontwikkelaars

Redactie
28 februari 2011, 21:56
2 min leestijd
SpinAwards stelt extra wildcards beschikbaar voor mobiele ontwikkelaars
spinawards

De inzendtermijn voor de 13e editie van de SpinAwards loopt vandaag af: je hebt nog tot middernacht de tijd om je nominatie te regelen. Niet gelukt? Er is nog hoop, want via Androidplanet kun je alsnog kansmaken.
De SpinAwards zijn de belangrijkste Nederlandse prijzen op het gebied van interactieve communicatie. Dit jaar zal er in twee categorieën (mobiel en innovatie) een nieuwe aanpak worden gevolgd. Naast de traditionele inzendingen stelt de organisatie een drietal wildcards beschikbaar, voor mobiele ontwikkelaars die kortgeleden zijn gestart.

Normaal betaal je inschrijfgeld om te worden genomineerd voor de SpinAwards, maar via Androidplanet.nl (en onze twee zustersites) krijgen drie startende bedrijven een extra kans om zich te nomineren. Ben je een starter en bestaat je bedrijf nog niet langer dan 24 maanden? En heb je het afgelopen jaar op mobiel gebied een innovatief en interactief communicatieconcept ontwikkeld? Zo geniaal, dat je er van overtuigd bent dat je daarvoor een Zilveren of zelfs een Gouden SpinAward hebt verdiend?

Lees verder na de advertentie.

Androidplanet.nl geeft in samenwerking met de Stichting SpinAwards dit jaar maar liefst 3 gratis wildcards weg, waarmee je rechtstreeks de competitie aangaat met de genomineerden in de categorie Beste Mobiele Concept. Je krijgt een podium om je verhaal te doen voor de jury, op de SpinAwards Inspiration Days op 22 of 23 maart 2011.

spinawards night

Afgelopen jaar werd de livestream van de SpinAwards Inspiration Days door duizenden vakgenoten bekeken. Als je naar huis gaat met een Gouden of Zilveren SpinAward, dan levert dat je nog veel meer publiciteit op. Als starter kun je die publiciteit prima gebruiken!

Insturen voor de wildcards kan vanaf vandaag tot en met 7 maart 2011. De redactie van Androidplanet zal uit de inzendingen de 3 gelukkigen kiezen die de wildcard krijgen. Zij mogen het opnemen tegen de genomineerden op 22 of 23 maart 2011 tijdens de SpinAwards Inspiration days. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de SpinAwards Night op donderdagavond 7 april 2011. De uitreiking en het feest vinden plaats in de Gashouder in Amsterdam.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu