De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Landschap- én portretmodus voor Samsungs sportarmband Gear Fit

Gijs Ettes
9 april 2014, 11:07
1 min leestijd
Landschap- én portretmodus voor Samsungs sportarmband Gear Fit
sportarmband  Gear Fit

Samsung gaat ervoor zorgen dat zijn sportarmband Gear Fit zowel in landschap- als portretmodus is te gebruiken. Dragers van de slimme gadget met gebogen scherm kunnen het apparaat op die manier gemakkelijker gebruiken, aangezien de schermoriëntatie is te wijzigen. Tijdens het Mobile World Congress hebben we uitgebreid kunnen spelen met de nieuwe Android smartwatches van Samsung, maar wat ons bij de Gear Fit al direct niet beviel is dat het beeld niet meedraait. Volgens Samsung hoef je als je de sportarmband straks koopt gelukkig niet je hoofd te draaien om informatie af te lezen.

Met de Gear Fit luidt de fabrikant naar eigen zeggen een nieuw tijdperk in voor fitnesstrackers. De gadget heeft een 1,84 inch-scherm dat licht gebogen is en dankzij de amoled-technologie goed afleesbaar is in zonlicht. Het display heeft een resolutie van 432 bij 128 pixels. De Gear Fit zelf kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen.

Lees verder na de advertentie.

In tegenstelling tot de Gear 2 heeft de Gear Fit geen camera, microfoon of speaker, maar is de armband is wel waterdicht. Het apparaat is ook een stuk dunner en lichter dan de Gear 2. De Gear Fit kan dus vooral worden gezien als een accessoire dat helpt bij het sporten en veel communiceert met de S-Health-app van Samsung. De Fit kan met één acculading ongeveer drie tot vier dagen doen. Het apparaatje is verkrijgbaar in drie kleuren (Black, Orange en Mocha Grey) en heeft verwisselbare polsbandjes.

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung, een van ‘s werelds grootste elektronicafabrikanten uit Zuid-Korea.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear Fit
Samsung Gear Fit

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu