Spotify maakt familie-abonnement een stuk goedkoper
Lars Paymans

Als meerdere mensen in je gezin naar Spotify willen luisteren, is dat vanaf vandaag een stuk goedkoper geworden. Voortaan betaal je slechts 14,99 euro per maand voor een Spotify familie-abonnement voor zes personen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Spotify familie-abonnement goedkoper dan ooit

De actie van Spotify is opvallend, omdat het om een flinke prijsdaling gaat. Eerder was je namelijk 30 euro per maand kwijt aan een zogenaamd Premium for Family-abonnement.

Spotify familie-abonnement

De prijs lijkt bovendien niet zomaar uit de lucht gegrepen, omdat Apple Music als grote concurrent ook een familie-abonnement heeft van 14,99 per maand. Het voordeel van een Spotify familie-abonnement is dat je als gebruiker gewoon je Premium-account houdt, zodat ieder voor zich afspeellijsten kan maken en naar muziek kan luisteren. Aan het einde van de maand wordt het bedrag van één rekening afgeschreven.

Je kunt het familie-abonnement vanuit de app of de webversie aanschaffen. Op de website van Spotify kom je bovendien een leuke aanbieding tegen als je in je eentje een lidmaatschap voor de muziekdienst wilt afsluiten: tijdelijk kun je drie maanden lang Spotify Premium krijgen voor slechts 0,99 euro.

Spotify Premium heeft zou zijn voordelen op de gratis versie van Spotify. Zo hoor je geen reclames tussen nummers door en kun je nummers offline opslaan voor onderweg.

Lees het laatste nieuws over Spotify

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.