Placeholder

springDeze maand komt er een nieuwe smartphone uit in Thailand. De SPRiiiNG-telefoon draait op Android 2.1 en ziet er vernieuwend uit. Dit komt o.a. door het fysieke Blackberry-achtige QWERTY-toetsenbord en de aparte vorm van het 2,6 inch-beeldscherm met een resolutie van 320 bij 240 pixels. De telefoon beschikt over een 582 MHz-processor en 256 MB RAM-geheugen.

Verder heeft de SPRiiiNG-smartphone 512 MB intern opslaggeheugen, een drie megapixel camera, een LED-flitser, Bluetooth, WiFi, GPS, een FM-tuner, versnellingsmeter en een digitaal kompas aan boord.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Als we naar de specificaties kijken, dan is de SPRiiiNG-telefoon een low end-telefoon. Hoewel de prijs nog niet bekend is gemaakt, gaan we ervan uit dat de telefoon niet veel gaat kosten.

Wie in de nabije toekomst naar Thailand gaat, kan dit toestel met een gerust hart kopen. Het apparaat ondersteunt namelijk het GSM-netwerk in Nederland en België.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.