Placeholder

Een look-a-like van de Nintendo DS is opgedoken: de Kyocera Echo. Verrassend genoeg is dit één van de nieuwste Android-telefoons van de Amerikaanse mobiele telecomprovider Sprint. De twee touchscreens kunnen onafhankelijk bestuurd worden of als één groot scherm in de zogenoemde ‘tabletmodus’. De Kyocera Echo draait op Android 2.2 (Froyo), heeft een 1 GHz Snapdragon-processor en een vijf megapixelcamera.

Overigens klapt de Kyocera Echo niet op dezelfde manier open als de Nintendo DS. Gebruikers vouwen het apparaat niet open, maar schuiven het tweede scherm onder het bovenste scherm uit. Dit is vergelijkbaar met hoe Android-telefoons met fysieke toetsenborden uitschuiven, zoals de HTC Desire Z.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het toestel verdient overigens geen schoonheidsprijs. Natuurlijk zijn twee schermen prachtig om te zien en is het idee van twee schermen aardig, maar de telefoon doet verder goedkoop aan. Wat vind jij van dit toestel? Deel je mening onder dit artikel!

Eerst nog even een filmpje:

Via: Talk Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.