Stabiele versie van CyanogenMod 6 uitgebracht

Redactie
28 augustus 2010, 20:12
1 min leestijd
Stabiele versie van CyanogenMod 6 uitgebracht
cyanogen

Heb je een gerootte telefoon en ben je op zoek naar een goede custom rom? Probeer de nieuwste versie van CyanogenMod eens. CyanogenMod 6.0 is de eerste stabiele versie van Android 2.2. “Ik ben verrast hoe goed dit project ontvangen wordt door de Android-gemeenschap”, zegt het ontwikkelingsteam van CyanogenMod op de eigen website. “En we zijn maar net begonnen!”

Ga naar het forum van CyanogenMod en klik vervolgens op de telefoon naar keuze. Stel, je hebt een Google Nexus, dan klik je op ‘Google Nexus One Stable Mod’ en vervolgens op ‘Downloads’. Er is nog niet voor iedere telefoon een stabiele versie beschikbaar. Zo is er nog geen mod voor mensen met een HTC Desire.

CyanogenMod heeft als nadeel dat Google-apps, zoals Gmail, Google Maps, YouTube en de Market, niet beschikbaar zijn. Aangezien deze applicaties niet onder de open licentie vallen, mogen ze niet gedistribueerd worden door een derde partij. Alleen leden van de Open Handset Alliance mogen Google-apps gebruiken, zoals Motorola, Samsung en HTC.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod is een betrouwbare en stabiele custom rom. Zit je opgescheept met een telefoon met Android 1.6, dan krijg je met CyanogenMod 6 de beschikking over de meeste functies van Android 2.2. En dat is natuurlijk super!

Via: CyanogenMod

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's