Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Star Wars-versie van OnePlus 5T in de maak’

Thomas Haenen
16 november 2017, 9:30
1 min leestijd
‘Star Wars-versie van OnePlus 5T in de maak’

Later vandaag wordt de OnePlus 5T officieel onthuld. De fabrikant heeft mogelijk echter ook een speciale Star Wars-variant in ontwikkeling, zo hebben opmerkzame gebruikers ontdekt.

Lees verder na de advertentie.

Star Wars OnePlus 5T mogelijk ontdekt

In de broncode van OnePlus’ eigen software staan verwijzingen naar Star Wars, zo ontdekte XDA-Developers. De verwijzingen zijn ontdekt in een voorlopige versie van de Android 8.0-update voor de OnePlus 5. Het suggereert dat een speciale Star Wars: The Last Jedi-versie van de OnePlus 5T in ontwikkeling is en mogelijk later vandaag al aangekondigd wordt.

In de broncode voor de update staat onder andere ‘DEVICE_CUSTOM_STAR_WARS’. Deze variant lijkt in ieder geval een speciaal softwarethema te krijgen dat gebaseerd is op The Last Jedi. Zo zien we in de broncode enkele nieuwe accentkleuren voor de menu’s, in dezelfde rode kleur als de posters van de nieuwe Star Wars-film.

Star Wars OnePlus 5T

Het zou niet de eerste keer zijn dat OnePlus een unieke variant uitbrengt van zijn eigen smartphones. Onlangs nog verscheen een modieuze ‘Castelbajac’-versie van de OnePlus 5. Dat toestel werd echter slechts in een beperkt aantal landen verkocht. Het is nog onduidelijk of een eventuele Star Wars-versie wel wereldwijd beschikbaar is, of alleen in gelimiteerde oplage verschijnt.

XDA-Developers heeft het originele verhaal inmiddels overigens weer offline gehaald. Het is onbekend of de publicatie twijfelt aan zijn bron, of dat OnePlus de site heeft verzocht het verhaal te verwijderen. Later vandaag weten we meer: om 17:00 uur Nederlandse tijd wordt de OnePlus 5T officieel onthuld op een evenement in New York. Vanaf 21 november is het toestel vervolgens te koop.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu