Trekkies opgelet: download nu een Star Trek-klokje voor Android Wear
Redactie

starwatchStar Trek heeft een enorme fanbase en de zogenoemde Trekkies zijn fanatiek: ze sparen spullen van Star Trek, kennen alle afleveringen uit hun hoofd en kunnen met de Starwatch-app voortaan ook hun Star Trek-behoefde via hun smartwatch vervullen.

Starwatch is een app voor Android Wear waarmee je het uiterlijk van je horloge kunt veranderen. Naast de tijd laat Starwatch ook de datum zien. Het betreft daarbij enkel een ‘watch face’, waardoor alleen het beginscherm van Android Wear wordt aangepast. Verdere functionaliteiten heeft de app niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Starwatch

Screen-Shot-2014-07-15-at-7.45.12-PM-710x296Het design van de Android Wear-app is gebaseerd op het LCARS-systeem van Star Trek, dat staat voor Library Computer Access/Retrieval System. Daarnaast biedt Starwatch kekke kleurtjes en – ondanks dat Star Trek toch al vrij oud is – een futuristische interface. En sowieso is Starwatch een leuke gespreksopener met een andere Star Trek-fan.

Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, waarvan eerstgenoemde al te koop is. Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen.

Check ook ons overzicht met de beste Android Wear apps!

Download

Starwatch is gratis in Google play te downloaden via de link hieronder.

Download Starwatch in Google Play (gratis)

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.