De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Stock Android en Sense tegelijkertijd draaien op je HTC One

Gijs Ettes
29 juli 2013, 13:04
1 min leestijd
Stock Android en Sense tegelijkertijd draaien op je HTC One
20130726032856-switchigglogo

Ontwikkelaar MoDaCo heeft een publieke bèta van zijn zogeheten MoDaCo.Switch uitgebracht. Met deze custom rom is het mogelijk om stock Android en HTC’s eigen skin Sense tegelijkertijd op een HTC One te draaien, waartussen je snel kunt switchen en waarbij vrijwel alle opgeslagen gegevens tussen de twee roms worden uitgewisseld.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt je uiteraard afvragen wat voor zin het heeft om HTC’s Sense naast stock Android te draaien, omdat je een van de twee waarschijnlijk het fijnst vindt werken. Echter, aan de voortgang van de IndieGogo-campagne voor een Samsung Galaxy S4-versie van de bijzondere rom te zien, blijkt hier toch enigszins vraag naar te zijn. Inmiddels is namelijk meer dan 80 procent van de gevraagde 1000 Britse pond al binnen.

Je hebt in principe niets bijzonders nodig om MoDaCo.Switch op je HTC One te draaien: geen extra hardware, het zogeheten ‘s-off’ instellen in plaats van ‘s-on’ is niet verplicht en je installeert MoDaCo’s rom op dezelfde manier als je gewend bent bij bijna iedere andere custom rom.

MoDaCo.Switch nog wel een bèta

MoDaCo.Switch voor de HTC One houdt dus al je gegevens bij als je switcht naar de stock Android of HTC Sense-versie van de rom. Het enige wat hij niet opslaat, zijn mms-berichten – mocht je die nog gebruiken – en de lijst die bijhoudt met wie je allemaal hebt gebeld. Verder gaat het natuurlijk nog om een publieke bètaversie van de rom, waardoor het goed mogelijk is dat er op den duur andere bugs opduiken.

Via: phone Arena

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu