Storing bij Vodafone kan Android Market onbereikbaar maken

vodafone probleemVodafone werd de afgelopen dagen geteisterd door een storing. Nog maar net is het probleem opgelost of het volgende probleem dient zich al weer aan: een storing in de datadiensten. Daardoor kun je als Vodafone-klant problemen ondervinden bij het gebruik van de Android Market. Ook andere applicaties en mobiele websites kunnen problemen opleveren, zoals YouTube en Google Talk. Internetten en e-mailen via 3G gaat echter zonder problemen. Het probleem heeft te maken met de apn live.vodafone.com.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er komen bij Vodafone veel klachten binnen bij de helpdesk over dit probleem. De storing zou binnen enkele dagen opgelost moeten zijn. De PR-afdeling van Vodafone weet echter niet waar het probleem ligt en kan niet officieel bevestigen dat er sprake is van een storing.

Meer info: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.