Streamingtips week 27: Hamilton, Eurovisie, Dark en meer

Erwin Vogelaar
2 juli 2020, 19:11
3 min leestijd
Streamingtips week 27: Hamilton, Eurovisie, Dark en meer

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. Met onze wekelijkse filmtips raden we je naast films ook series, podcasts en meer aan. In onze filmtips van week 27 (2020): Hamilton en Dark.

Filmtips week 27 (2020): Hamilton en Dark

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-filmtips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serie tips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Hamilton (Disney Plus)

Vanaf nu kun je eindelijk de musical Hamilton kijken, zonder dat je een kaartje hoeft te kopen en naar de Verenigde Staten moet reizen. De show is namelijk met de originele cast te zien via Disney Plus!

Deze bijzondere musical vertelt het verhaal van ‘founding father’ Alexander Hamilton. Voornamelijk met acteurs van kleur en via rap. Het is bijna niet mogelijk dat je nooit van Hamilton hebt gehoord, maar heb je het nog nooit gekeken of geluisterd? Dan is dit je kans! 

Hamilton | Official Trailer | Disney+

Hamilton kijk je via de Disney Plus-app. De app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden.

Download Disney Plus in de Play Store (gratis)

2. Kijken: Dark seizoen 3 (Netflix)

De Duitse Netflix-serie Dark is niet de makkelijkste serie om te volgen, maar als je de moeite neemt krijg je er een hele hoop voor terug. Tijdreizen, verschillende dimensies en fascinerende verhoudingen tussen de personages. Dit is één van de beste sciencefictionseries op de streamingdienst. 

Dark: Seizoen 3 | Trilogietrailer | Netflix

Vind Dark op Netflix. De app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden.

Download Netflix in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (Netflix)

Het is de droom van een duo uit IJsland (gespeeld door Will Ferrell en Rachel McAdams) om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Er is alleen één probleem: ze zijn niet zo goed. Door mysterieuze omstandigheden bereikt het duo toch het grote podium. De film is net zo maf en groots als het echte evenement en fans zien een hoop bekende gezichten terug. 

EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga | Officiële trailer | Netflix

Kijk Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op Netflix. De app is via onderstaande link in de Play Store te downloaden.

Download Netflix in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Fred: Het Andere Gezicht (Videoland)

Stylist Fred van Leer heb je vast wel eens op televisie gezien als een man die altijd wel iets grappigs te zeggen heeft. In deze documentaireserie van Videoland zie je wat hij echt doet en hoe hard hij werkt. Het lijkt wel allemaal glamour, maar in deze reeks laat Fred zien dat zijn leven ook hele andere kanten kent. 

Fred: Het Andere Gezicht | Nu te zien!

Het hele seizoen van Fred: Het Andere Gezicht kijk je via Videoland. De app installeer je via onderstaande link in de Play Store.

Download Videoland in de Play Store (gratis)

5. Luisteren: HAIM – Women In Music Pt. III (Spotify)

Het nieuwste album van damesgroep HAIM is mogelijk het beste van het trio ooit. De zussen experimenteren meer met nieuwe geluiden en dat risico loont. De dames durven onder andere een emotionele kant te laten zien en dat is een welkome toevoeging aan het repertoire. 

Luister Women In Music Pt. III op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

Lees ook onze vorige streamingtips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu