StreepjescodeScanner.nl nu ook voor Android

Redactie
19 februari 2010, 20:56
1 min leestijd
StreepjescodeScanner.nl nu ook voor Android
streepjescodescanner android

Een maand geleden werd de applicatie StreepjescodeScanner op de iPhone gelanceerd en dat bleek een succes: meer dan 100.000 keer is de applicatie geïnstalleerd.

streepjescodescanner android

Vandaag is er ook een Android-versie bijgekomen. Met de applicatie kun je door het scannen van de streepjescode prijzen van miljoenen producten opzoeken en vergelijken.

Je drukt op de knop Scan, richt de camera van je Android-toestel op de streepjescode en je krijgt direct een overzicht van online shops met prijzen van het gekozen product. Je kunt ook zoeken door een gedeelte van de merk- of productnaam in te vullen.

Lees verder na de advertentie.

De StreepjescodeScanner wordt op de markt gebracht door Hardware.Info. Vanuit de applicatie kun je doorklikken naar deze website, maar ook naar andere vergelijkingssites, zoals Kieskeurig.nl en Beslist.nl. Je hebt de prijzen van webwinkels zoals Bol.com en Wehkamp.nl bij de hand, zodat je kunt kijken of je goedkoper uit bent bij

Je kunt StreepjescodeScanner gratis downloaden uit de Android Market, vanuit je Android-browser installeren via deze link: StreepjescodeScanner, of onderstaande QR-code scannen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's