Subtweetles voor Android: volg tweets over het WK-voetbal

subtweetles 2Subtweetles is een nieuwe applicatie van de Nederlande ontwikkelaar Sixpack mobile applications. Met deze app kun je de tweets rondom het WK Voetbal 2010 volgen, zonder dat je een Twitter-account nodig hebt. Volg wat anderen zeggen over de voetbalwedstrijden: klik op de wedstrijd die je wilt gaan kijken en je ziet wat anderen erover zeggen. Handig als je zelf niet live kunt kijken, maar wel op de hoogte wilt blijven van alle doelpunten, overtredingen en andere hoogtepunten. Alle 64 wedstrijden zijn opgenomen in de app. De applicatie toont de tweets op basis van hashtag. Je kunt ook je eigen hashtag toevoegen voor een bepaalde wedstrijd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In de instellingen kun je aangeven om de hoeveel seconden de tweets vernieuwd moeten worden. Per groep en wedstrijd geeft je handmatig de wedstrijden op. Dat kan dus #nedkam zijn, maar ook #wk2010 of #mexico.

Er zijn twee versies: free en pro (de linkjes zijn klikbaar vanuit je Android-browser).

subtweetles

Subtweetles free:

Subtweetles pro (€0,79)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.