SugarSync: backups en online opslag voor Android

Redactie
29 juli 2009, 21:53
1 min leestijd
SugarSync: backups en online opslag voor Android
sugarsync

Sharpcast heeft zojuist aangekondigd, dat ze SugarSync voor Android hebben uitgebracht. Met SugarSync krijg je toegang tot al je belangrijke bestanden, waar je ook bent. SugarSync is te gebruiken via een webinterface en een webinterface. Er zijn ook applicaties voor mobiele telefoons en voor de desktop, zowel voor Windows als voor de Mac. Je kunt met SugarSync de bestanden beveiligd opslaan, delen en samenwerken aan een document. De Android-applicatie is een mooie aanvulling daarop.

Wat functies betreft kunnen we het volgende verwachten:

Lees verder na de advertentie.

  • Remote toegang tot bestanden: bekijken en ophalen van bestanden vanaf elke computer, via je SugarSync-account.
  • Lokaal bestandsbeheer: je kunt de bestanden browsen en uploaden, direct vanaf je mobiele telefoon. Je kunt ook bestanden verplaatsen naar andere mappen, nieuwe mappen aanmaken, bestanden en mappen hernoemen, etc.
  • Synchronisatie (on demand): bestanden direct op je telefoon bewerken, waarbij wijzigingen in de online versie worden doorgevoerd.
  • Gedeelde mappen: stuur mappen en bestanden naar iedereen en werk samen aan projecten via de Shared Folders.
  • Fotofuncties: blader door foto’s die je op je computer hebt staan, ongeacht het formaat. Je kunt direct foto’s uploaden die je met de camera van je Android-telefoon hebt gemaakt.

Met deze dienst kun je natuurlijk ook backups van belangrijke applicaties maken en deze uploaden naar je online opslagruimte.

sugar sync android

SugarSync voor Android is gratis te downloaden uit de Android Market. Je kunt de dienst testen met 2GB opslagruimte. Eventueel kun je extra opslag bijkopen: 30GB voor $49,99 per jaar, 60GB voor $99,99, 100GB voor €149,99 en 250GB voor €249,99 per jaar. Bestaande gebruikers kunnen meteen inloggen met hun reeds gemaakte account.

Meer info: SugarSync for Android

Categorie: Apps
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's