SugarSync past synchronisatie aan voor Android

sugarsyncSugarSync heeft aangekondigd dat het mogelijk is om mappen te synchroniseren tussen de computer en een SD-kaartje in je Android-toestel. Elke map van je SugarSync-account kun je lokaal beschikbaar maken op je SD-kaart, zelfs wanneer je offline bent. Je kunt ook een map van een SD-kaart nemen en deze synchroniseren met SugarSync, dus in omgekeerde richting. Om de nieuwe functies te gebruiken moet je de meest recente versie van de SugarSync-app uit de Android Market installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voor ontwikkelaars is er nu de mogelijkheid om in hun eigen apps gebruik te maken van de SugarSync-synchronisatie. Ze krijgen toegang tot data die op andere computers en telefoons staat. Elke Android-applicatie kan dus bewerkingen uitvoeren met bestanden die ‘in de cloud’ staan: je kunt ze bekijken, bewerken en weer opslaan.

Op het blog van SugarSync wordt uitgelegd hoe het werkt.
sugarsync cloud

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.