Super Deals: de beste aanbiedingen op jouw Android-telefoon

Redactie
1 maart 2011, 13:12
2 min leestijd

Ga nu naar het gemeentehuis en haal daar een Nee-Nee-sticker op voor op je brievenbus. Met de applicatie Super Deals heb je namelijk geen folder meer nodig. De applicatie toont alle aanbiedingen in de meest populaire supermarkten. Je kunt zoeken op supermarkt, maar je kunt ook een productgroep aankiezen of een zoekwoord typen. Stel, je geeft vanavond een feestje, dan is het aan te raden om goedkoop bier in te slaan. Klik op ‘Bier’ en je ziet direct alle goudgele aanbiedingen van deze week. De applicatie is gemakkelijk te bedienen en daarnaast wordt er op een uitstekende manier met kleuren gewerkt. Hierdoor kunnen gebruikers in één oogopslag zien waar een aanbieding geldig is. Blauw betekent bij de Albert Heijn, oranje bij de C1000, geel bij de Jumbo en groen bij de Plus.

Naast het bekijken van de deals is het ook mogelijk om een boodschappenlijstje samen te stellen. Deze optie werkt eigenlijk heel simpel en is niet gekoppeld aan de database van Super Deals (oftewel: als je bier toevoegt aan je boodschappenlijstje, dan zie je niet welke merken waar in de aanbieding zijn). Je kunt deze mogelijkheid vergelijken met een simpele notitie-applicatie. Het is prettig dat deze functie aanwezig is in Super Deals, aangezien je zo één app kunt gebruiken voor al je supermarktgerelateerde zaken.

Lees verder na de advertentie.

De app ondersteunt diverse supermarkten, zoals de Aldi, AH, AH XL, C1000, Deen, Dirk, Jumbo en Plus. Helaas geen Spar, Lidl of Coop, maar wellicht verschijnen deze ketens in een toekomstige versie van de app.

Super Deals is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's