Supersnel mobiel internetten met 4G van KPN (advertorial)

Redactie
22 juli 2013, 12:46
1 min leestijd
Supersnel mobiel internetten met 4G van KPN (advertorial)
kpn 4g

KPN is de eerste provider in Nederland die een supersnel 4G-netwerk in de lucht heeft. Inmiddels is KPN 4G al voor 50 procent van de Nederlandse bevolking beschikbaar, en iedere week komen hier nieuwe plaatsen bij.  

Lees verder na de advertentie.

Dankzij deze werkzaamheden moet maar liefst 80 procent van de Nederlandse bevolking eind 2013 al gebruik kunnen maken van KPN`s supersnelle 4G-netwerk. In maart 2014 is het werk bovendien afgerond en is er KPN 4G voor iedereen. Momenteel werken er iedere dag zo`n 100 technici aan het KPN-netwerk, om de in totaal 4000 zendmasten zo snel mogelijk klaar te maken voor nog sneller mobiel internet.

10 keer sneller mobiel internet

Mobiel internet over het KPN 4G-netwerk is namelijk tot wel 10 keer sneller dan mobiel internet over het huidige 3G-netwerk. KPN is er daarom op gespitst om al zijn klanten zo snel als het kan toegang te bieden tot dit netwerk. In onderstaande video zie je hoeveel tijdswinst je kan boeken met 4G als je een YouTube-filmpje schiet en wilt uploaden.

Abonnementen met 4G nu al te bestellen

Wil je meer weten over het snel uitbreidende 4G-netwerk van KPN?
Kijk dan snel op de website van KPN 4G. Hier vind je alle informatie over wat KPN`s supersnelle mobiele netwerk jou allemaal kan bieden en of jouw regio al toegang heeft. Smartphones met 4G-ondersteuning in combinatie met voordelige abonnementen vind je natuurlijk ook op de KPN-website.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu