Swipespot: Android-tablet op een zuiltje
Redactie

swipespot rood
Het nieuwe Nederlandse merk Swipespot brengt een tabletzuil op de markt, bedoeld voor zakelijke gebruikers. Vaak zijn dergelijke accessoires alleen voor de iPad geschikt, maar de maker van Swipespot heeft ook aan andere tablets gedacht, zoals de Samsung Galaxy Tab.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wil je reclame maken met Swipespot, dan kun je de houder het beste in een opvallende kleur met een duidelijk logo bestellen. Je kunt de Swipespot ook als praktisch hulpmiddel gebruiken. Is het product in de winkel uitverkocht, dan kun je de klanten naar de tabletstand sturen om meteen in de webshop te bestellen. De benodigde apps die op de tablet moeten draaien kan de aanbieder van Swipespot eventueel ook leveren.

swipespot

In een beursstand kun je bijvoorbeeld op de tablet productspecificaties tonen of een promofilmpje afspelen. Je kunt mensen via een webshop iets laten bestellen, mensen de weg wijzen met een interactieve kaart (bijvoorbeeld in het ziekenhuis) of informatie geven als ze staan te wachten. Maar een reclamepresentatie op een beurs kan natuurlijk ook. Swipespot wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf en heeft een zo opvallend mogelijk design, zodat je oog er meteen op valt. Maar er is ook aandacht besteed aan ergonomie. Het zuiltje is ter hoogte van een tafel gemaakt, zodat je niet hoeft te bukken om het scherm af te lezen. Alle ondersteunde tablets kunnen in portret- of landschapsweergave in het zuiltje worden opgenomen. Een tablet in het zuiltje plaatsen kost maar 30 seconden; het slot is wel aanwezig maar niet zichtbaar voor de bezoekers.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.