De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

T-Mobile rolt 4g-netwerk al vervroegd uit

Redactie
5 november 2013, 12:16
1 min leestijd
T-Mobile rolt 4g-netwerk al vervroegd uit
t-mobile 4g android

T-Mobile is bezig om zijn 4g-netwerk gefaseerd uit te rollen naar klanten die over een geschikte 4g-telefoon beschikken. Dat bevestigt T-Mobile tegenover AndroidPlanet na enkele tips van bezoekers. De betreffende bezoekers beschikten over een Galaxy S4 die de recente Android 4.3-update hebben ontvangen. Hierna kregen zijn een sms-bericht waarin staat dat zij kosteloos gebruik kunnen maken van 4g, dat officieel pas op 18 november naar iedereen wordt uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile 4g Android: voor wie?

t-mobile 4g

Het 4g-netwerk van T-Mobile is al klaar voor gebruik en wordt gefaseerd uitgerold naar Android-gebruikers die in de gebieden leven waar 4g al beschikbaar is. Dit is met name de randstad: Amsterdam, Rotterdam, delen van Den Haag en Utrecht. De basissnelheid die voor iedereen beschikbaar is, heeft een snelheid van 15 Mb/s (datalimiet tussen 250/500MB), de hoogste snelheid die haalbaar is betreft 50 Mb/s (datalimiet tussen 5/10GB).

T-Mobile 4G Android-smartphones die al worden ondersteund, zijn de Galaxy S4, HTC One, LG G2 , en ook nog de Xperia Z en Optimus G. Op www.t-mobile.nl/4G is een overzicht van alle 4G-telefoons te vinden.

T-Mobile meldt dat het om groepen gebruikers gaan die, als ze over de meest recente software en instellingen beschikken, voor de vroege uitrol worden uitgekozen. Hier worden zowel Android- als iOS-gebruikers automatisch van op de hoogte gesteld middels een sms.

Categorie: Providers
Thema's: 4G, 4G Plus

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's