t-mobile 4g androidT-Mobile is bezig om zijn 4g-netwerk gefaseerd uit te rollen naar klanten die over een geschikte 4g-telefoon beschikken. Dat bevestigt T-Mobile tegenover AndroidPlanet na enkele tips van bezoekers. De betreffende bezoekers beschikten over een Galaxy S4 die de recente Android 4.3-update hebben ontvangen. Hierna kregen zijn een sms-bericht waarin staat dat zij kosteloos gebruik kunnen maken van 4g, dat officieel pas op 18 november naar iedereen wordt uitgerold.

T-Mobile 4g Android: voor wie?

t-mobile 4gHet 4g-netwerk van T-Mobile is al klaar voor gebruik en wordt gefaseerd uitgerold naar Android-gebruikers die in de gebieden leven waar 4g al beschikbaar is. Dit is met name de randstad: Amsterdam, Rotterdam, delen van Den Haag en Utrecht. De basissnelheid die voor iedereen beschikbaar is, heeft een snelheid van 15 Mb/s (datalimiet tussen 250/500MB), de hoogste snelheid die haalbaar is betreft 50 Mb/s (datalimiet tussen 5/10GB).

T-Mobile 4G Android-smartphones die al worden ondersteund, zijn de Galaxy S4, HTC One, LG G2 , en ook nog de Xperia Z en Optimus G. Op www.t-mobile.nl/4G is een overzicht van alle 4G-telefoons te vinden.

T-Mobile meldt dat het om groepen gebruikers gaan die, als ze over de meest recente software en instellingen beschikken, voor de vroege uitrol worden uitgekozen. Hier worden zowel Android- als iOS-gebruikers automatisch van op de hoogte gesteld middels een sms.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.