Bundels T-Mobile vanaf 2015 maandelijks aan te passen

Redactie
24 december 2014, 13:58
1 min leestijd
Bundels T-Mobile vanaf 2015 maandelijks aan te passen

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf 2015 hun bundels maandelijks aanpassen, waardoor zij de mogelijkheid hebben om per maand hun verbruik heel nauwkeurig te personaliseren.

Lees verder na de advertentie.

De T-Mobile bundels kunnen per maand worden aangepast, zowel omhoog als omlaag. Daarnaast wordt het mogelijk om deze bundels in zijn geheel uit te schakelen, bijvoorbeeld als je er toch achter komt dat je nooit meer sms’t maar wel een aparte sms-bundel hebt.

De nieuwe T-Mobile bundels krijgen de naam Stel Samen en Stel Bij.

T-Mobile bundels in 2015: zo werkt het

Stel: je hebt een bundel van 1GB data en 300 belminuten, maar je merkt dat je eigenlijk altijd te veel belminuten en te weinig data hebt. Dan kun je de databundel verhogen naar 2GB, terwijl je de belminuten omlaag schroeft naar 100. De wijziging wordt de volgende maand doorgevoerd, zowel de nieuwe T-Mobile bundels als de aangepaste prijs.

Daarnaast krijgen T-Mobile-klanten de mogelijkheid om in het nieuwe Stel Samen & Stel Bij-aanbod om hun smartphone in één keer te betalen. Consumenten krijgen dan bij het afsluiten van een abonnement te zien hoeveel de smartphone kost, bijvoorbeeld 600 euro, en hebben vervolgens de optie om het toestel in één keer te betalen of de kosten te integreren in de maandprijs.

De nieuwe T-Mobile bundels zijn vanaf “begin 2015” beschikbaar. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

Laatste T-Mobile-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu