T-Mobile: Froyo-update voor HTC Desire komt morgen

Redactie
17 september 2010, 19:04
1 min leestijd
T-Mobile: Froyo-update voor HTC Desire komt morgen
t-mobile tweet

T-Mobile liet vanmiddag via Twitter weten dat klanten met een HTC Desire morgen een Froyo-update kunnen verwachten. “De update zal morgen vanaf tien uur ‘s ochtends beschikbaar zijn”, meldt een medewerker van T-Mobile Webcare. Eigenaren van een unbranded HTC Desire kregen de update naar Android 2.2 begin augustus al binnen. Kort daarna volgden klanten van Vodafone. Met de nieuwste versie van Android krijgen Desire-eigenaren een verbeterd toetsenbord en kunnen zij vanaf nu applicaties (gedeeltelijk) opslaan op een SD-kaart.

Naast de nieuwe features die toch al in Android 2.2 zaten krijgen de Desire-bezitters er nog iets extra`s bij: zoals een verbeterde HTC Sense-interface en de mogelijkheid om video-opnames in een resolutie van 720p te maken. Als extraatje krijg je een widget waarmee je applicaties met anderen kunt delen. De widget bevat een link naar de Android Market en was eerder al op de HTC Wildfire te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Wat ook fijn is aan Android 2.2 is dat het besturingssysteem vijf keer sneller is geworden. In de praktijk werk je hier weinig van, omdat de HTC Desire al een erg snelle telefoon is. Desondanks is een beetje snelheidswinst altijd mooi meegenomen.

De update is ongeveer 90MB groot. Je kunt wachten tot je de melding automatisch binnenkrijgt in je systeembalk, of handmatig checken of er een update klaarstaat. De update wist niet je aanwezig gegevens, maar het is aan te raden om voor de zekerheid alvast een backup te maken. Ook is het verstandig om de 90MB grote update via Wi-Fi binnen te halen, omdat dat een stuk sneller gaat.

Via: Twitter

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: T-Mobile
Merk: HTC
Device: HTC Desire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's