T-Mobile G1Touch: nieuwe naam van T-Mobile voor de HTC Hero

Redactie
25 juni 2009, 13:34
1 min leestijd
T-Mobile G1Touch: nieuwe naam van T-Mobile voor de HTC Hero
htc touch g1

T-Mobile UK heeft aangekondigd dat ze de HTC Hero gaan uitbrengen. De aankondiging volgde vlak nadat concurrent Orange UK liet weten dat ze de HTC Hero gaan verkopen. Er is echter wel een verschil in naamgeving: bij T-Mobile gaat het toestel de G1Touch heten. Daarmee proberen ze duidelijker een link te leggen met de originele T-Mobile G1, waarmee ze als eerste de markt betraden. De specificaties van de G1Touch zijn natuurlijk identiek aan die van de HTC Hero, waarvan we gisteren alle details gaven. In Nederland is de T-Mobile G1Touch nog niet aangekondigd.

De kans is groot dat het toestel ook bij ons de nieuwe naam gaat krijgen. Eerder doken in het backoffice-systeem van T-Mobile namelijk al foto’s op, waarin het nieuwe toestel werd genoemd. T-Mobile UK gaat de T-Mobile G1Touch vanaf midden juli verkopen. De G1Touch is gratis bij een abonnement van minimaal £40 per maand, inclusief dataverkeer.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile en Orange krijgen enige tijd exclusiviteit op het toestel; daarna zal het toestel ook via andere operators en als los toestel te koop zijn. De HTC Hero/G1Touch zal verkrijgbaar zijn in wit en metallic bruin.

Via: AndroidCommunity
Tip van: Dion

Categorie: Providers
Spotlights: Android, T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's