T-Mobile G2: de revolutie gaat door

Redactie
2 september 2010, 9:57
1 min leestijd
T-Mobile G2: de revolutie gaat door
t-mobile g2

De T-Mobile G1 was een ‘droom’ die uitkwam: eindelijk een telefoon met Android als besturingssysteem. Nu, anderhalf jaar later, komt T-Mobile in de Verenigde Staten met de G2. De droom van Google is grotendeels al uitgekomen. Dagelijks gaan er honderdduizenden Android-telefoons over de toonbank en de komende maanden worden er een aantal goede Android-tabletcomputers gelanceerd. Aan de T-Mobile G2 de taak om de revolutie voort te zetten. Er is een nieuwe pagina uitgelekt op T-Mobile Scoop, waarop de T-Mobile G2 te zien is.

De T-Mobile G2 maakt gebruik van het snelle HSPA+ netwerk. Daarnaast heeft het toestel mysterieuze Quick Keys. Met één vingerbeweging krijg je toegang tot Google shortcuts en applicaties. De G2 draait op Android 2.2, heeft een fysiek QWERTY-toetsenbord en heeft een 800 MHz Scorpion-processor aan boord. En natuurlijk kan de G2 Flash-sites openen en bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Het gerucht dat de T-Mobile G2 een MSM7230 CPU zou krijgen is dus helaas niet waar. De 800 MHz-processor van de G2 is minder krachtig dan de MSM7230, een processor die waarschijnlijk dezelfde prestaties levert als Samsungs Hummingbird chip of TI’s OMAP3630. Wij hopen dat het toestel ook in Europa verschijnt.

De officiële website van de T-Mobile G2 laat nog steeds een inschrijfformulier zien voor de nieuwsbrief. Neem een kijkje op de pagina van T-Mobile Scoop voor een eerste overzicht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu