T-Mobile G2 Touch Black verschijnt op website T-Mobile Nederland

t-mobile g2 touchIn de webshop van T-Mobile is vanaf vandaag de T-Mobile G2 Touch Black te vinden, de zwarte variant van de HTC Hero. Bij afsluiting van een tweejarig Relax 300-abonnement moet je €29,95 bijbetalen voor het toestel en bij alle duurdere abonnementen is het toestel gratis. Andere toestelprijzen zie je in de klikbare tabel hieronder.
De G2 Touch is bij T-Mobile alleen verkrijgbaar in het zwart, maar verder zijn de specificaties exact hetzelfde als de witte en bruine HTC Hero die je als los toestel kunt kopen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!De T-Mobile G2 Touch is, zoals gezegd, gebaseerd op de HTC Hero. T-Mobile is daarmee de eerste Nederlandse operator die twee Android-toestellen in het assortiment heeft. De G2 Touch heeft net als de G1 een knik, maar geen toetsenbord. De G2 Touch draait op een 528 MHz-processor van Qualcomm en is voorzien van een GPS-ontvanger, een digitaal kompas en een 5 megapixel camera. Je krijgt er een 2GB microSD-geheugenkaartje bij. Op de T-Mobile G2 Touch draait Android 1.5 met HTC Sense-gebruikersinterface.

Eerder ging er het gerucht dat er naast de zwarte T-Mobile G2 Touch ook een witte (Absolute White), grijze (Silver Gray) en bruine (Urban Brown) versie van het toestel beschikbaar zou komen. Er werd toen ook gezegd dat de zwarte versie alleen in Duitsland en niet in Nederland verkrijgbaar zou zijn, maar dat blijkt dus niet het geval.

De T-Mobile G2 Touch Black is te vinden via T-Mobile.nl > Shop > Telefoons.

T-Mobile G2 Touch Black

Tipgever: Misha

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.