T-Mobile G2x: LG Optimus 2X-telefoon zonder schil

De LG Optimus 2X Speed is een fantastische telefoon, maar sommige gebruikers hebben het niet zo op de gepersonaliseerde schil van LG. Goed nieuws: volgende maand brengt T-Mobile de G2X uit. Dit is de Optimus 2X Speed met een kale Android-installatie. Op dit moment ziet het er naar uit dat de Optimus G2x alleen uitkomt in de Verenigde Staten, maar wellicht besluit de Europese tak van T-Mobile om het toestel ook in Nederland en België uit te brengen. Dit zou ons niet verbazen, aangezien T-Mobile eerder de G1 uitbracht in de Benelux.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Optimus G2x draait op Android 2.2 en heeft dezelfde specificaties als de Optimus 2X (1 GHz multikernprocessor, 4,3 inch scherm, 512 MB RAM). Daarnaast worden enkele applicaties en games voorgeïnstalleerd op de telefoon, zoals Need for Speed Shift HD, een demo van Near Orbit Vanguard Alliance, DTS Ultra Mobile (een soort geluidversterker) en de Zinio eReader (meer dan 75.000 magazines lezen uit 26 landen).

Meer weten over de LG Optimus 2X Speed? Gisteren verscheen op Android Planet de review van de LG Optimus 2X Speed.

Via: Android & Me

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.