T-Mobile gaat Android-applicaties aanbevelen met TopApps

Redactie
9 april 2010, 15:02
1 min leestijd
T-Mobile gaat Android-applicaties aanbevelen met TopApps
t-mobile aanbevelingen

T-Mobile heeft op een persbijeenkomst in Den Haag meer details gegeven over applicaties die op Android en andere mobiele platformen beschikbaar komen. Het gaat om vier applicaties. De applicatie TopApps zal vanaf mei standaard op toestellen worden meegeleverd. Het gaat om een adviesapplicatie waarmee je uit het aanbod van ruim 30.000 de meest interessante kunt vinden.

Ook nieuw is de applicatie Snap&Share, ontwikkeld in samenwerking met MobyPicture. Met deze applicatie kun je gemakkelijk foto’s en video’s plaatsen op sociale netwerken zoals Hyves, Twitter en Facebook.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie is ook gekoppeld aan online storage voor foto’s en video’s. Bij verlies of diefstal van je telefoon ben je de dierbare momenten niet kwijt. De applicatie is op dit moment in de testfase en komt (onder voorbehoud) volgende week beschikbaar in de Android Market.

Nu al te downloaden: de Forum-applicatie. Dit is een mobiele versie van het online klantenforum, om te zorgen dat klanten makkelijker contact kunnen leggen met andere klanten of T-Mobile-medewerkers. Deze applicatie verschijnt voor de top 5 van mobiele besturingssystemen, waaronder Android en iPhone.

De vierde applicatie heet Family, als aanvulling op de bestaande Family-dienst, waarmee je makkelijk in contact blijft met je gezinsleden of mensen binnen je T-Mobile Family-abonnement. De applicatie wordt ontwikkeld door Sharewire, maar komt voorlopig nog niet beschikbaar.

Categorie: Providers
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's