T-Mobile gaat klanten helpen met kiezen van Android-applicaties [CeBIT 2010]
Wouter Nijsen

De Duitse tak van T-Mobile gaat klanten helpen bij het zoeken naar leuke applicaties in de Android Market. Volgens de telecomoperator kunnen gebruikers door het steeds groter groeiende aanbod in de Android Market moeilijk de echt leuke applicaties vinden. Vanaf april is er voor Duitse T-Mobile klanten een gratis adviesapplicatie beschikbaar die een overzicht geeft van de belangrijkste Android-applicaties. De programma’s die al op het toestel geïnstalleerd zijn zullen niet in de lijst verschijnen. De aanbevelingen zullen zowel betaalde als gratis applicaties bevatten en zijn onderverdeeld in dezelfde categorieën zoals ook in de Android Market voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Per categorie zal de applicatie tien aanbevelingen laten zien en het aanbod zal regelmatig vernieuwd worden. Naast een applicatie voor Android wil T-Mobile het voorgestelde systeem op andere platformen gaan toepassen. T-Mobile wil het op deze manier voor gebruikers eenvoudiger maken leuke applicaties te vinden, te betalen en te downloaden. Helaas werden er geen uitspraken gedaan over de criteria waaraan een applicatie moet voldoen om in het lijstje te verschijnen.

Een telecomoperator die een eigen Featured Apps lijst gaat maken… goede zaak of gaat zo’n applicatie juist voor nog meer verwarring zorgen?

Via: Inside-Handy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.