Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

T-Mobile Go Unlimited met onbeperkt internet vanaf vandaag beschikbaar

Thomas Haenen
16 januari 2017, 10:30
2 min leestijd
T-Mobile Go Unlimited met onbeperkt internet vanaf vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is T-Mobile Go Unlimited beschikbaar in Nederland. Het is voor het eerst dat een provider volledig onbeperkt mobiel internet aanbiedt in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile Go Unlimited beschikbaar

Met het nieuwe abonnement van T-Mobile kun je voor 35 euro per maand onbeperkt internetten, bellen en sms’en binnen Nederland. De provider introduceerde zijn plannen vorige week en vanaf vandaag kun je het abonnement bestellen. T-Mobile is de eerste provider die in Nederland die volledig onbeperkt 4G-internet bij een relatief goedkoop mobiel abonnement.

Het abonnement is bovendien ook bruikbaar in de gehele Europese Unie. Je kunt met Go Unlimited zestig dagen per jaar onbeperkt internetten en bellen binnen de EU. Zit je meer dan zestig dagen per jaar buiten Nederland, dan krijg je na die periode ‘slechts’ 10GB per maand in andere landen. In Nederland blijft het abonnement altijd onbeperkt. Voor 60 euro biedt de provider overigens ook nog T-Mobile Go Unlimited EU + USA aan, dat ook nog geldig is in de Verenigde Staten.

T-Mobile Go Unlimited beschikbaar

T-Mobile houdt overigens wel een stok achter de deur om te voorkomen dat je het abonnement gebruikt als vervanger voor vast internet. Je krijgt dagelijks een databundel van 5GB. Is deze op, dan kun je via de T-Mobile app gratis en onbeperkt nieuwe databundels van 1GB activeren. Daarmee probeert de provider te voorkomen dat je hele grote bestanden download met je telefoon als wifi-hotspot.

De provider rolt vandaag nog verschillende andere goedkopere abonnementen uit. Klanten kunnen ook kiezen uit T-Mobile Go Basic, Go Next en Go Up. Deze kosten respectievelijk 19, 24 en 28 euro per maand en zijn voorzien van 1, 5 en 10GB aan mobiele data. Daarnaast kun je met deze Go-abonnementen onbeperkt bellen en sms’en.

De genoemde prijzen gelden voor abonnementen zonder toestel met een loopduur van twee jaar. Kies je voor een abonnement dat slechts één jaar loopt, dan betaal je een euro meer per maand. Met een T-Mobile sim only-abonnement kun je bovendien op elk moment een toestel aan je bundel toevoegen. De provider biedt zogenaamde ‘toestelflexibiliteit’, waarmee je je sim only-abonnement gemakkelijk omzet in een abonnement met mobiele telefoon.

Lees het laatste nieuws over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu