Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

T-Mobile biedt extra korting op abonnement met Huawei- of Sony-toestel

Thomas Haenen
22 maart 2017, 20:22
2 min leestijd
T-Mobile biedt extra korting op abonnement met Huawei- of Sony-toestel

Sluit je binnenkort een nieuw mobiel abonnement af bij T-Mobile, dan kun je enkele euro’s per maand besparen door daarbij een Huawei of Sony toestel te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile Huawei-korting

Providers bieden wel vaker speciale aanbiedingen aan op hun abonnementen, maar T-Mobile maakt het tijdelijk extra voordelig als je dat abonnement in combinatie met een specifiek merk neemt. Bestel je een T-Mobile Go-abonnement met de Huawei P10, Huawei P10 Plus of Sony Xperia XZs dan is dat enkele euro’s goedkoper dan een abonnement zónder die toestellen.

Huawei P10 review

Zo kost het T-Mobile Go-abonnement met 1GB data standaard 22,50 euro per maand, al is het tijdens deze actieperiode verkrijgbaar voor 19 euro per maand. Dan gaat het om een tweejarig abonnement. In combinatie met de genoemde toestellen van Huawei en Sony betaal je echter maar 17,50 per maand. T-Mobile GO 5GB kost je doorgaans 30 euro per maand, 21 euro tijdens de actieperiode, of 20 euro per maand met de juiste toestellen. Het T-Mobile Go 10GB abonnement is afgeprijsd van 35 naar 25 euro per maand, of 23 euro per maand met een van de drie smartphones.

Het T-Mobile Go Unlimited-abonnement biedt geen extra korting in combinatie met een van deze drie toestellen. Bij dit abonnement kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een vast bedrag per maand.

Providers en T-Mobile

Providers werken wel vaker samen met fabrikanten om hun toestel te promoten. Zo wordt de Sony Xperia XZs deels exclusief via T-Mobile verkocht, mogelijk één van de redenen waarom er een speciale aanbieding bij wordt aangeboden. Ook Huawei lijkt goede banden te hebben met T-Mobile: de P10 is vanaf vrijdag in Nederland verkrijgbaar en de aftrap van de verkoop vindt bij een winkel van de provider plaats.

Een compleet overzicht van aanbiedingen voor deze en andere toestellen vind je bij onze prijsvergelijker voor Android-smartphones.

Lees het laatste nieuws over Android

Bron: Telecompaper
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P10
Huawei P10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu