Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

T-Mobile in Europa: goedkoper bellen en gratis sms’en

Wouter Nijsen
12 januari 2015, 12:52
1 min leestijd
T-Mobile in Europa: goedkoper bellen en gratis sms’en

T-Mobile heeft bekendgemaakt  dat bellen in of naar het buitenland goedkoper  wordt. De veranderingen gelden voor nieuwe abonnementen die ingaan per 19 januari en klanten in staat stellen om binnen de EU gratis te sms’en en bellen met hun Nederlandse bundel.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile in Europa

T-Mobile in Europa

Dankzij die stap kost het niet meer klauwen met geld als je als T-Mobile-klant in het buitenland telefoneert of smst.  Vanaf 19 januari komt de provider met een nieuw abonnementsmodel genaamd Stel Samen & Stel Bij, waarmee gebruikers in het buitenland kunnen bellen met hun Nederlandse bundel. Dit kan tot 120 minuten lang en betekent dat je aanzienlijk minder gaat betalen. Een gesprek ontvangen  in het buitenland wordt overigens volledig gratis.

Daarnaast geeft  T-Mobile aan  dat het ontvangen en verzenden van sms’jes in het buitenland (binnen de Europese Unie) volledig gratis wordt. Voor het ontvangen van sms-berichten in de EU betaalde je voorheen al niets, maar met het nieuwe abonnement is het verzenden ook gratis.

Stel Samen & Stel bij

Het nieuwe abonnementsmodel van T-Mobile is  vanaf 19 januari beschikbaar. Met Stel Samen & Stel Bij hebben gebruikers verder  de mogelijkheid om maandelijks hun  internet- en belbundel aan te passen en krijgen ze de beschikking over 4GMAX. Hiermee  haal je meer uit je 4g-verbinding en is het mogelijk om hogere theoretische internetsnelheden met je smartphone te behalen.  Deze lopen volgens T-Mobile op tot maximaal 120 Mbit/s.

Hoeveel de nieuwe abonnementen precies gaan kosten, is nog niet bekend. T-Mobile geeft echter aan spoedig met exacte prijzen te zullen komen.

Lees het laatste nieuws over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu