De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

T-Mobile verhoogt 4G-snelheid tweetal abonnementen

Redactie
6 oktober 2014, 17:18
1 min leestijd
T-Mobile internetsnelheid

T-Mobile heeft maandag bekendgemaakt dat het de bestaande internetsnelheden van de Stel Samen (consument)- en Helder (zakelijk)-abonnementen gaat verhogen naar een theoretische maximumsnelheid van 120 Mbit/s. In totaal profiteert ongeveer de helft van alle T-Mobile-abonnementen van de verhoging van de internetsnelheid.

De nieuwe T-Mobile internetsnelheid is gebaseerd op je huidige abonnement. Zo wordt de internetsnelheid van het Stel Samen 10GB-abonnement van 50 naar 120 Mbit/s verhoogd. De oude snelheid van 50 Mbit/s is nu de instapsnelheid voor het Stel Samen 250MB-abonnement.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile internetsnelheid

De meest voorkomende abonnementen – met 1 of 2GB datalimiet – krijgen een boost van 70 Mbit/s naar een maximumsnelheid van 100 Mbit/s. Klanten van T-Mobile worden automatisch geüpgraded. Daar hoeven zij niets voor te doen. De nieuwe T-Mobile internetsnelheid valt onder de actie #4GMax, die per direct beschikbaar is waar T-Mobile 4G aanbiedt. Dat is met name in de randstad, maar ook Brabant, Flevoland, Maastricht en Groningen kunnen al gebruikmaken van 4GMax.

Door de verhoging van de internetsnelheid van T-Mobile reageert de provider waarschijnlijk op de uitrol van 4G+ door KPN en Vodafone, die een theoretische maximumsnelheid van 200 Mbit/s kunnen realiseren. T-Mobile zegt het huidige 4G-netwerk te willen verbeteren voor zijn klanten.

Laatste T-Mobile-nieuws

Categorie: Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's