Placeholder

T-Mobile internetsnelheidT-Mobile heeft maandag bekendgemaakt dat het de bestaande internetsnelheden van de Stel Samen (consument)- en Helder (zakelijk)-abonnementen gaat verhogen naar een theoretische maximumsnelheid van 120 Mbit/s. In totaal profiteert ongeveer de helft van alle T-Mobile-abonnementen van de verhoging van de internetsnelheid.

De nieuwe T-Mobile internetsnelheid is gebaseerd op je huidige abonnement. Zo wordt de internetsnelheid van het Stel Samen 10GB-abonnement van 50 naar 120 Mbit/s verhoogd. De oude snelheid van 50 Mbit/s is nu de instapsnelheid voor het Stel Samen 250MB-abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

T-Mobile internetsnelheid

De meest voorkomende abonnementen – met 1 of 2GB datalimiet – krijgen een boost van 70 Mbit/s naar een maximumsnelheid van 100 Mbit/s. Klanten van T-Mobile worden automatisch geüpgraded. Daar hoeven zij niets voor te doen. De nieuwe T-Mobile internetsnelheid valt onder de actie #4GMax, die per direct beschikbaar is waar T-Mobile 4G aanbiedt. Dat is met name in de randstad, maar ook Brabant, Flevoland, Maastricht en Groningen kunnen al gebruikmaken van 4GMax.

Door de verhoging van de internetsnelheid van T-Mobile reageert de provider waarschijnlijk op de uitrol van 4G+ door KPN en Vodafone, die een theoretische maximumsnelheid van 200 Mbit/s kunnen realiseren. T-Mobile zegt het huidige 4G-netwerk te willen verbeteren voor zijn klanten.

Laatste T-Mobile-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.